MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Proiectul sindical „Va invităm la masa de Dialog”

La 19 noiembrie curent, în cadrul SRL „Orhei – Gaz”, filialei Rezina Gaz, a avut loc evenimentul festiv de inaugurare ca urmare a implementării proiectului sindical „Școala Sindicală din Moldova”, ediția a IX-a, a Camerei de odihnă, pentru membrii de sindicat din cadrul entității economice menționate.

În cadrul proiectului au participat reprezentantele delegate de FSCRE: Tatiana Gîrlea și Mariana Rusnac care în etapa finală au elaborat proiectul: „Va invităm la masa de Dialog”.

Obiectivul proiectului fiind amenajarea unei încăperi de odihnă la filiala,, Rezina-gaz,, care va oferi salariaților condiții bune de luare a hranei, de relaxare în pauzele stabilite și de comunica în pauza de cafea cu colegii.

La eveniment au participat:

  • Gheorghe Munteanu – director interimar a Angajaților SRL „Orhei – Gaz;
  • Sergiu Mihalache – directorul filialei Rezina Gaz;
  • Natalia Tăvăluc – președinta OSP a Angajaților Societății cu Răspundere Limitată „Orhei – Gaz”

Implementarea acestui factor va contribui la ridicarea gradul de informare și de dezvoltare a cunoștințelor salariaților-membri de sindicat.

Ținem să menționăm că toate proiectele cursanților din partea FSCRE au fost realizate datorită cooperării eficiente a părților Parteneriatului Social: FSCRE, Angajatorii OSP și Comitetele sindicale.