MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Tinerii sindicaliști au organizat o campanie de informare axată pe o mai bună cunoaștere a drepturilor muncii în rândul populației

Reprezentantul  Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică  și Resurse Energetice din Republica Modlova a participat  în cadrul campaniei de informare, organizat marți, 7 iunie cu prilejul Zilei Sindicalistului, de către Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM)  împreună cu membrii Comisiei de Tineret a CNSM,    în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Chișinău.

 

Scopul campaniei a fost de a informa populația despre drepturile în domeniul relațiilor de muncă şi rolul sindicatelor în acest proces.

Astfel, tinerii sindicaliști s-au mobilizat și au comunicat populației despre activitatea sindicatelor și au distribuit o serie de materiale informative, au oferit consultații publicului ce este sindicatul, cum poți să devii membru de sindicat și să fii protejat.

Campanie 1

În cadrul acțiunii de informare din partea Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Modlova,  a participat Doinița Babalîc, membră a Comisiei de Tineret.

Campanie 2