MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Spartachiada IV a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

În perioada     23-25 septembrie curent,   la Casa de odihnă „Camping” din oraşul Vadul-lui-Vodă, s-a desfășurat ediția a IV-a a Spartachiadei Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM), la care au participat 36 membri de sindicat,  desemnați învingători în cadrul Spartachiadei XXIV-a Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova.

Competiţiile sportive s-au desfășurat la probele: volei (femei/bărbați), minifotbal, tenis de masă, joc de dame, șah, ştafeta (4 x 100 m), darts. La competiţii au participat 17 echipe, ce au intrunit salariatți din diverse ramuri ale economiei naționale desemnați învingători în cadrul spartachiadelor centrelor sindicale național-ramurale.

 

4

Echipa Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova a dat dovadă de o pregătire sportivă înaltă, și a ocupat locuri de frunte la următoarele probe sportive după cum urmează:        

Volei (bărbați) – locul I,                                                                  

echipa SRL “Moldovatransgaz”.                                          

În următoarea componență:  Șleahtici Serghei, Ojovan Serghei, Pavlioglo Serghei, Șerban Nicolae, Savcenco Ivan, Chisacov Pantelei, Perevoz Denis.

Darts – locul I, Strestian Margareta, Tucan Alexandru.

În memoria lui Nicolae Suruceanu, secretar Confederal al CNSM, a fost înmânată o  diplomă specială:  pentru cea mai originală echipă din cadrul competițiilor.

În urma evaluării prestației sportivilor, de către Colegiul de arbitri, în frunte cu Veaceslav Prozorov, arbitru principal de categorie internaţională au fost desemnate echipele învingătoare ale Spartachiadei unde echipa FSCRE s-a plasat pe locul IV  în clasamentul general,  în ediția IV-a  a Spartachiadei CNSM.

Finaliștii Spartachiadei a IV-a a CNSM au fost decorați cu diplome şi cupe din partea Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova și Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.