MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Copiii noştri în excursie prin Chişinău!

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova împreună cu Comitetul Sindical SRL “Gagauz-gaz”  a organizat în luna iunie o călătorie pentru 55 copii ai salariaților, membri de sindicat, angajați în cadrul întreprinderii  SRL “Gagauz-gaz”( filiala “Ceadîr Lunga-gaz”, “Comrat-gaz”, “Vulcănești-gaz”)  în Chişinău. 

       Obiectivul călătoriei a fost comunicarea copiilor şi familizarizarea lor cu cele mai frumoase locuri ale orașului Chișinău, capitala Republicii Moldova. Astfel, copiii au avut posibilitatea  să comunice între ei şi să-şi facă noi prieteni.

       La insistenţa copiilor, destinaţia vizitei la Chişinău, a fost aleasă Grădina Zoologică, pe care majoritatea din ei nu au avut ocazia să o viziteze niciodată. Plini de entuziasm după vederea animalelor din colecţia Grădinii Zoologice, copiii au epuizat toată energia la toboganele din interiorul parcului Valea Trandafirilor. Vizita copiiilor la Chişinău, a culminat cu un popas la restaurantul „Andy’s pizza”  unde aceştia s-au răcorit cu sucuri naturale şi au savurat un meniu delicious, unde şi-au putut împărtăşi impresiile acumulate pe tot parcursul excursiei.  Astfel de ieşiri îi ajută pe copii să  înveţe lucruri noi.

713

            "Pentru toţi copii, orice ieşire este  binevenită, pentru că ei se socializează cu mediu şi pentru mulţi copii este prima ieşire în mediul care ne înconjoară. Copiii s-au petrecut foarte bine şi s-au simţit bine", a spus Olga Razumova, membra a Comisiei de Tineret din cadrul SRL “Gagauz-gaz”.

Tindem să dăruim bucurie şi speranţă copiilor noştri!