MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

SRL ”Bălți-Gaz”

În scopul atragerii salariaților în practicarea permanentă a sportului,   propagarea sportului drept mijloc de fortificare a sănătăţii şi profilaxie a bolilor profesionale, afirmarea unui mod de viaţă sănătos și în conformitate cu Regulamentul Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova,  în cadrul Federației devine  o frumoasă tradiție de a organiza Spartachiade, competiții cu caracter de masa în colectivele de muncă.

       În perioada 08- 09 iunie 2018, Comitetul sindical al întreprinderii SRL”Bălți-Gaz”  a organizat Spartachiada a XV-a la tabăra de odihnă pentru copii ”Dumbrava Albă” .

      Cu mult elan, energie pozitivă și entuziasm au evoluat la diverse competiții sportive participanții: Filiala ”Bălți-Gaz”, Filiala ”Sângerei-Gaz”, Filiala ”Glodeni-Gaz”, Filiala ”Râșcani-Gaz” și Filiala ”Fălești-Gaz”.

       Spiritul de competiţie a mobilizat subdiviziunile întreprinderii să participe la Disputa Generală, pentru Cupa Directorului, inclusiv fotbal, volei, baschet, aruncarea mingii în coș, alergare la distanță, darts, șah și jocul de dame.   

      Au învins cei mai puternici – pe I loc s-au plasat reprezentanții Filialei  ”Bălți-Gaz” – la performanțele feminine și masculine. Locul II a revenit echipei Filialei ”Sângerei-Gaz” și respectiv locul III l-au ocupat colaboratorii Filialei ”Glodeni-Gaz”.

      Dar cei mai ingenioși și frumușei s-au dovedit a fi copiii-participanți la probele de desen, acuarelă și modelare din plastilină, care au rămas încântați de premiile multicolore primite din partea comitetului organizatoric.

      Considerăm binevenită desfășurarea unor asemenea manifestații de amploare, având în vedere posibilitatea de relaxare și recuperare a forței de muncă a angajaților, precum și îmbinarea efortului fizic cu odihna în sânul naturii.

1 Copie2 Copie4 Copie10 Copie11 Copie