MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Spartachiada V-a a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

În perioada  21-23 septembrie curent,   la Casa de odihnă „Camping” din oraşul Vadul-lui-Vodă, s-a desfășurat ediția a V-a a Spartachiadei Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM), la care au participat  37 membri de sindicat,  desemnați învingători în cadrul Spartachiadei XXVI-a Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova.

 

       Participanții s-au întrecut la următoarele probe sportive: volei (femei); volei (bărbați); minifotbal; tenis de masă; joc de dame, șah; ștafeta olimpică; darts; tragerea odgonului; cursa olimpică de 1000 metri.

5

       Echipa Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova a dat dovadă de o pregătire sportivă înaltă, și a ocupat locuri de frunte la următoarele probe sportive după cum urmează: 

Mini –fotbal:

Locul I – echipa în următoarea componență:   Rusu Alexandru, Vieru Valeri, Jdanov Alexandr, Haidău Sergiu, Cojusea Mihail, Braguța Vitalie,  Iacovenco Ian (Veaceslav).

Volei bărbați:

Locul III –  echipa în următoarea componență: Iacub Afanasie, Zavtur Roman, Chisacov Pantelei, Ojovan Serghei, Perevoz Denis, Șcerban Nicolae, Savcenco Ivan.

Tenis de masă:

Locul III – echipa în următoarea componență: Slucov Nicolai, Sivovol Serghei,  Zavtur Victoria.

Darts:

Locul I – Strestian Margareta, Sivovol Serghei .

       În urma evaluării prestației sportivilor, de către Colegiul de arbitri, în frunte cu Veaceslav Prozorov, arbitru principal de categorie internaţională au fost desemnate echipele învingătoare ale Spartachiadei unde echipa FSCRE s-a plasat pe locul II  în clasamentul general,  în ediția V-a  a Spartachiadei CNSM.

       Finaliștii Spartachiadei a V-a a CNSM au fost decorați cu diplome şi cupe din partea Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova și Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.