MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Turneu amical de volei

   Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE) în comun cu Federația Sindicală “SĂNĂTATEA” din Moldova (SINDSAN), au organizat în data 27 septembrie curent, un turneu amical  de volei, eveniment inclus în “Săptămâna europeană a sportului – Sport Fest”.

   Evenimentul avut loc la  Casa de odihnă  “Campingul din Vadul lui Vodă”,  sub forma unui turneu amical de volei între echipele de volei masculin și feminin ale Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE) și Federația Sindicală “SĂNĂTATEA” din Moldova (SINDSAN).

   Participanții și-au demonstrat îndemnarea și concentrarea maximă la minge, manifestând  curaj și perseverența.

   Doamna Margareta Strestian, Președintele  FSCRE și Domnul Aurel Popovici, președintele SINDSAN prezenți la întrecere, au felicitat participanții și i-au îndemnat să fie la fel de activi și să participe, cu același entuziasm și la următoarele ediții ce vor avea loc.

   ”Sportul unește membrii de sindicat și sporește solidaritatea sindicală, ne asumăm angajamentul de a susține, în continuare, salariații, membrii de sindicat, în desfășurarea activităților sportive”, a menționat Doamna Margareta Strestian.

   Echipele participante au fost menționate cu diplome, cupe, medalii și premii bănești.

* Menționăm, că turneul amical la volei masculin/feminin a fost desfășurat cu respectarea măsurilor de sănătate publică stabilite de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Galeria foto vezi aici