MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Federaţia Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică şi Resurse Energetice din Republica Moldova lansează concursul de desen pentru copii cu genericul: ,,Tradiții și valori familiale”

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE), în conformitate cu Planul de activitate a Consiliului General, aprobat prin Hotărârea Nr.3/5 din 23  martie  2022, lansează la 01 aprilie 2022, concursul pentru copiii membrilor de sindicat din cadrul OSP, cu genericul ,,Tradiții și valori familiale”.

Perioada de desfăşurare a concursului 01 aprilie – 01 iunie 2022, care va include trei etape:

  • 01 aprilie – 11 mai 2022 – depunerea desenelor;
  • 12 mai -15 mai 2022 – evaluarea desenelor şi desemnarea câştigătorilor;
  • 01 iunie 2022 – decernarea diplomelor și premiilor.

Înscrierea la concurs se va efectua prin completarea formularului, disponibil pe pagina oficială web a FSCRE.

La concurs vor participa copiii membrilor de sindicat din cadrul FSCRE, cu vârsta  cuprinsă între 7 – 16 ani.

Concursul are drept scop identificarea şi aprecierea celor mai creative și valoroase desene ale copiilor care pun în evidență valorile tradiționale ale unei anumite familii caracterizate prin (respect – atît pentru bătrîni cât și pentru tineri, ritualuri, obiceiuri de a sărbători, responsabilitate, iertare, onestitate, generozitate, dragoste și alte acțiuni, care redau sentimentele relevante în familie).

Desenele și formularele participanților la concurs vor fi depuse, direct, sau prin serviciul Poșta Moldovei la sediul FSCRE (mun. Chișinău str. 31 August nr.129, MD-2012), cod fiscal 209577, fie prin intermediul președintelui comitetului sindical al întreprinderii, inclusiv până  la 11 mai 2022.

Examinarea desenelor prezentate la concurs se va efectua de către o Comisie de concurs formată prin dispoziția președintei FSCRE.

Toți copiii participanți la concurs vor fi menționați cu diplome de participare și cadouri, care vor fi înmânate în cadrul unei ceremonii festive în data de 01 iunie, de  Ziua Internațională a Copiilor.

Regulamentul  cu privire la organizarea  concursului de desen al copiilor membrilor de sindicat din cadrul FSCRE, cu genericul „Tradiții și valori familiale” (Anexa nr.1) Deschideți aici.

Formularul pentru înscriere la concursul de desen (Anexa nr.2) Deschideți aici.