MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Membrii Biroului Executiv a FSCRE s-au întrunit și au discutat mai multe subiecte ce vizează activitatea sindicală a Federației

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE), s-au întrunit astăzi 03 februarie curent, în cadrul primei ședințe din acest an pentru a pune în discuție mai multe chestiuni de importanță social-economică, dar și de ordin organizatoric care vizează activitatea sindicală a FSCRE pentru perioada următoare.

Conform ordinii de zi a Biroului Executiv, liderii sindicali au pus în dezbatere și au adoptat  Hotărâri ce țin de activitățile sindicale planificate pentru 2023:

  • Cu privire la convocarea ședinței Consiliului General al FSCRE;
  • Cu privire la aprobarea Planului activităților educaționale în simestrul I al anului 2023;
  • Cu privire la reconfirmarea cu statut de persoană juridică a Organizației Sindicale Primare la Agenția Servicii Publice;
  • Cu privire la organizarea și desfășurarea Forumului Comisiei de Tineret al FSCRE;
  • Cu privire la participarea președinților OSP la campania lansată de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova: „Organizația primară – energia mișcării sindicale”.

Margareta Strestian, președinta FSCRE, a prezentat informații detaliate la fiecare subiect pus în discuție.

De asemenea, M. Strestian a îndemnat liderii sindicali prezenți să participe activ în cadrul campaniei: „Organizația primară – energia mișcării sindicale”, lansată de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova la data de 28 martie în mun. Chișinău, la 29 martie, mun. Bălți și  30 martie curent, mun.Cahul.

Biroul Executiv al FSCRE este organul executiv de conducere în perioada dintre ședințele Consiliului General al Federației.