MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Spartachiada a VI-a a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

În perioada 22-24 septembrie 2023, în incinta Casei de odihnă „Campingul din Vadul lui Vodă”, s-au desfășurat competițiile finale din cadrul Spartachiadei a VI-a a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

La eveniment au participat circa 600 de sindicaliști, reprezentanți ai 16 centre sindicale național-ramurale inclusiv echipa Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE), care a participat activ la toate probele sportive.

Obiectivul general al Spartachiadei a fost de a promova modul sănătos de viață și este în concordanță cu obiectivele strategice ale CNSM și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD), cu accent pe ODD nr. 3 „Sănătate și bunăstare”.

Competițiile sportive s-au desfășurat între echipele centrelor sindicale național-ramurale la următoarele probe: volei – femei; volei – bărbați; minifotbal; tenis de masă; joc de dame; șah; ștafeta olimpică 4 x 100 m (doi bărbați și două femei); darts; lupta cu odgonul; cursa olimpică 1000 m.

În urma evaluării prestației sportivilor de către colegiul de arbitri, Federația a obținut victorii la următoarele probe sportive:

  • Minifotbal – locul I, echipa din cadrul SRL ,,Moldovatransgaz” și SRL ,,Bălți – Gaz”;

  • Darts – locul I, reprezentanții  din cadrul SA ,,Moldovagaz”  și SRL ,,Chișinău – Gaz”;

  • Tragerea odgonului – locul II, SRL ,,Bălți – Gaz”.

Prin efortul și dedicația dumneavoastră, am reușit să obținem un rezultat semnificativ.

Avem toată încrederea, că acest succes va stimula dezvoltarea sportului în cadrul colectivelor de muncă din ramura gaze și va crea o bază pentru viitoarele performanțe ale sportivilor-membri de sindicat.

Aducem sincere mulțumiri partenerilor sociali, președinților OSP și sportivilor din ramură pentru contribuția substanțială în desfășurarea competițiilor sportive finale din cadrul Spartachiadei CNSM.

Suntem mândri de voi, stimați sindicaliști!!!