MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Cei mai talentați copii ai membrilor de sindicat din cadrul FSCRE au fost premiați pentru creativitatea de care au dat dovadă în cadrul concursului de desen „Ilustrez cartea mea preferată”

🎨🖌️Cu prilejul „Zilei Internaționale a copilului”, marcată anual la 1 iunie, cu recunoștință și un sentiment de mândrie astăzi, am fost alături de copiii membrilor de sindicat, învingătorii Concursului de desen „Ilustrez cartea mea preferată”, din cadrul OSP membre ale Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova.
Anul acesta au participat un număr record, 440 de copii ai salariaților, membri de sindicat din cadrul OSP a Angajaților membre ale FSCRE.
În cadrul festivității, de premiere deja la a VIII-a ediții, dna Margareta Strestian, președinta FSCRE, a adresat copiilor un mesaj de felicitare dorindu-le, sănătate, o copilărie fericită alături de părinți și bunici în liniște și pace.
Prezentă la eveniment membra comisiei, Olimpiada Arbuz -Spatari directoarea Școlii de Arte Plastice „Alexei Sciusev” și membra Uniunii Artiștilor Plastici, a dat înalte aprecieri fiecărei lucrări în parte dorindule succese în dezvoltarea talentului și artei plastice.
Iurie Matei, Artist al poporului, șef al Departamentului Artei Plastice, Academia de Muzica, Teatru și Arte Plastice. Membru Titular a Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova a dat o apreciere înaltă picturilor realizate în care copiii și-au exprimat gândurile, tehnicile abordate, imaginația și creativitatea despre cărțile lecturate.
Prin urmare, la înmânarea Diplomelor și cadourilor, învingătorii asistați de părinți au redat și au descris în cuvinte proprii tematica reflectată în lucrarea sa.
La categoria de vârstă 7-10 ani:
🥇Locul I – Maria Nicolaev, organizația sindicală primară a Anjajaților SRL „Ialoveni – Gaz”;
🥈Locul II – Daria Manea, organizația sindicală primară a Angajaților
S.R.L „Moldovatransgaz”;
🥉Locul III – Vlad Bîrsanu, organizația sindicală SRL „ LUKOIL – Moldova”.
La categoria de vârstă 11-13 ani:
🥇 Locul I – Alexandra Litviniuc, organizația sindicală primară a Angajaților
SRL „Ungheni – Gaz”;
🥈Locul II – Maria Cotruța, organizația sindicală primară a Angajaților
SRL „Flacăra Albastră ”;
🥉Locul III – Valeria Martinenco, organizația sindicală primară a Angajaților
SRL „Cimișlia – Gaz ”.
La categoria de vârstă 14-16 ani:
🥇Locul I – Ecaterina Angheni, organizația sindicală primară a Angajaților
SRL „Bălți -Gaz;
🥈Locul II – Bogdan Bobeico, organizația sindicală primară a Angajaților SRL „Orhei – Gaz ”, filiala Șoldănești – Gaz;
🥉Locul III – Livia Sînchetru, organizația sindicală primară a Angajaților SRL „Chișinău – Gaz”.
Comisia de concurs a acordat premiul special pentru creativitate, Cameliei – Maria Moraru, organizația sindicală primară SRL „Chișinău – Gaz ”, vârsta 16 ani.✍️
Torta cu tematica reprezentativă a concursului a fost un deliciu deosebit și savurată cu plăcere de copii și cei prezenți la eveniment.
FSCRE, aduce mulțumiri tuturor participanților la concurs, salariaților membri de sindicat, liderilor sindicali și membrilor Comisiei de concurs pentru conlucrare aportul adus la buna desfășurare a concursului menționat.
Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii!
LA MULTI ANI!!!☀️☀️☀️