MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Aniversarea a 75 de ani, de activitate a SRL „BĂLȚI – GAZ”

La 05 iunie curent, Margareta Strestian, Președinta Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova a partricipat în cadrul unui eveniment festiv – Aniversarea a 75 de ani, de activitate a SRL „BĂLȚI – GAZ”, în Sistemul Gaze al Republicii Moldova.
OSP a Angajaților SRL „BĂLȚI – GAZ”,are la evidență un număr de 258 membri de sindicat.
În cadrul evenimentului a participat dl Ilie Tutunaru, membru al Consiliului de Administrație SA ,,MOLDOVAGAZ” și alți oaspeți de onoare.
Președinta FSCRE a adresat un mesaj de felicitare tuturor salariaților membri de sindicat, mulțumindu-le pentru dedicație și profesionalism pe parcursul anilor în sistemul de transport al gazelor naturale din RM.
Cu acest prilej, în semn de recunoștință și gratitudine pentru rezultate deosebite cu impact major asupra dezvoltării ramurii gaze, M. Strestian a înmânat dlui Ruslan Antoniuc, director al SRL „BĂLȚI – GAZ”, Diplomă de Gratitudine.
Totodată un grup de salariați au fost menționați cu Diplome de Onoare și cadouri sub formă de certificate:
 Sergiu Biriuc – lăcătuș serviciul de exploatarea gazoductelor și sistemelor de gaze, filiala „Rîșcani – gaz”;
 Evgheni Savciuc – lăcătuș controlor, sectorul nr.1 „Danul”, filiala „Glodeni – gaz”;
 Andrian Curecheru – lăcătuș controlor sectorul „Răuțel”, filiala „Fălești – gaz”;
 Aurel Gînju – lăcătuș controlor sectorul nr.2 „Biruința”, filiala „Sîngerei – gaz”;
 Veaceslav Godovaniuc, electrogazosudor, serviciul exploatarea gazoductelor și sistemelor de gaze, filiala „Bălți – gaz”.
Menționam, că FSCRE, în continuare va contribui substanțial la apărarea intereselor profesionale, social-economice și de muncă ale salariaților – membri de sindicat din ramura noastră.