MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Marcarea a 45 ani de la fondarea stației de compresoare sectorul Vulcănești, „Moldovatransgaz” SRL

La 23 iulie 2021, Margareta Strestian, Președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova a partricipat în cadrul unui eveniment festiv cu prilejul a 45 de ani,  de la fondarea Stației de compresoare sectorul Vulcănești,  „Moldovatransgaz” SRL.

La festivitate a participat Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, însoțit de o delegație formată din membrii Consiliului de Administrație, șefi de direcție, consilieri  și alți oaspeți de onoare.

Președintele FSCRE M. Strestian a adresat un mesaj de felicitare tuturor angajaților membri de sindicat, mulțumindu-le pentru dedicație și profesionalism pe parcursul anilor în sistemul de transport al gazelor naturale din Republica Moldova.

Cu acest prilej, din numele Consiliului General al Federației, în semn de recunoștință, apreciere pentru eforturile depuse și rezultate obținute,  doamna M. Strestian a înmînat Diplome și cadori la un grup de angajați:

  • Mincov Ilia Mihail, șef, sectorul Vulcănești;

  • Potop Dumitru Sergiu, șef, stația de comprimare sectorul Vulcănești;
  • Podgornii Andrei, lăcătuș AAM și C;

  • Bozbei Nicolai, lăcătuș la lucrările de intervenție și reconstrucție în sistemul cu gaze;

  • Petrov Piotr, șofer, serviciul de transport;
  • Onofrei Olga, maistru, serviciul de telecomunicații.

Totodată în cadrul evenimentului Iurie Dolghier, director „Moldovatransgaz” SRL a menționat întreg colectivul Sectorului de Producere Vulcănești, cu „Diploma de onoare de cea mai înaltă categorie” pentru profesionalism și contribuție semnificativă la dezvoltarea industriei gazelor naturale în Reublica Moldova.

La fel cu Diplome de onoare de categoria I și II și premii bănești au fost menționate persoanele care au un stagiu de muncă mai mult de 30 și 25 ani.

Veteranii cu un grad înalt de experiență în domeniul dat au primit Diplome de mulțumire și cîte un aport bănesc.

Menționam, că FSCRE, în continuare va contribui substanțial la apărarea intereselor profesionale, social-economice și de muncă ale salariaților –  membri de sindicat din ramura noastră.