MD-2012, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr.129

  secretariat@fscre.md       (022)26-65-76

De - adminfscre

Copiii își revendică drepturile prin desen

La concurs au participat copiii membrilor de sindicat din ramură cu vârsta de până la 14 ani. Pentru desfășurarea concursului a fost ela­borat un Regulament, în care au fost prevăzute condițiile de participare și criteriile de evaluare a lucrărilor.

Pentru examinarea lucrărilor prezenta­te de participanți a fost formată o comisie: președintele  – Vitalie Șeptefraț  (vicepreședinte FSCRE); membrii comisiei: Sergiu Fusu (conferențiar universitar, Maestrul în Artă, Academia de Muzică, Teatrul și Arte Plastice), Elizaveta Iurcu (vicepreședinte FSCM).

Comisia a acordat un punctaj de la 1 până la 10 pentru fiecare dintre criteriile stabilite în Regulament. Învingători ai concursului au de­venit:

Categoria de vârstă până la 7 ani

Locul I  –  Alexandra Ciobanu, „Ialoveni-gaz” SRL; locul II – Alexandra Șeptefraț,  „Moldova­gaz” SA; locul III – Sofia Lungu, „Lukoil Moldo­va” SRL.

Categoria de vârstă  8-10 ani

Locul I – Valeria Cazacu, „Lukoil Moldova” SRL; locul II – Ana-Paula Croitoru, „Moldova­gaz” SA; locul III – Daria Afinoghenova, „Tara­clia-gaz” SRL.

Categoria de vârstă 11-14 ani

Locul I – Laurenția -Andriana Costiș, „Orhei-gaz” SRL; locul II – Lenuța Buzu,  „Ialoveni-gaz” SRL; locul III – Iulia Beșchieri, „Moldovagaz” SA; locul III – Irina Țaranu, „Cimișlia-gaz” SRL.

Învingătorii concursului au fost distinși cu diplome, premii bănești și cadouri. Și ceilalți participanții la concurs s-au ales cu cadouri și diplome.

Cele mai reușite lucrări vor fi etalate la o expoziție special organizată în cadrul activi-tăților desfășurate de FSCRE.

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din In­dustria Chimică și Resurse Energetice din Re­publica Moldova aduce mulțumiri conducăto­rilor și președinților comitetelor sindicale din ramură pentru susținerea și aportul adus la desfășurarea concursului nominalizat.

 

vocea.md 

Vocea Poporului, 10.06.2015